28.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Άνετη νίκη για την ΤΣΣΚΑ (vids)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε ένα ακόμη ξεκούραστο απόγευμα στην VTB League, παίρνοντας σχεδόν αβίαστα την νίκη απέναντι στην Τσμόκι Μινσκ με 60-87. Η ομάδα του κόουτς Δημήτρη Ιτούδη απειλήθηκε μόνο κατά την δεύτερη περίοδο, όταν και η γηπεδούχος Μινσκ πήρε τα ηνία του αγώνα. Στην επανάληψη όμως οι πρωταθλητές Ευρώπης πάτησαν γκάζι και τελείωσαν από νωρίς την υπόθεση νίκης, καθιστώντας την συνέχεια του παιχνιδιού μια διαδικαστική υπόθεση. 

Οι Μοσχοβίτες είχαν 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων με τον Μάικ Τζέιμς να ξεχωρίζει με 19 πόντους και 5 ασίστ σε μόλις 25 λεπτά συμμετοχής. Η ΤΣΣΚΑ άδραξε την ευκαιρία και ξεκούρασε τους βασικούς της παίκτες, καθώς κανένας από αυτούς δεν αγωνίστηκε περισσότερο από 25 λεπτά. Από την άλλη μεριά για την Μινσκ ξεχώρισε ο Λευκορώσος Μαξίμ Σαλάχ με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ. Πλέον η ΤΣΣΚΑ έχει ρεκόρ 6-2 και συνεχίζει να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. 

Οι Μοσχοβίτες τώρα περιμένουν να υποδεχθούν την Τρίτη (8/12, 18:30) την Ζιελόνα Γκόρα για την VTB και στην συνέχεια καλούνται να αντιμετωπίσουν την Χίμκι (11/12, 19:00) για την 13η αγωνιστική της Euroleague.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ