20.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Χάουαρντ: «Να θυσιάσουμε τα πάντα για τον τίτλο»

O Nτουάιτ Χάουαρντ πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του μετά από 16 χρόνια παρουσίας στα παρκέ και πλέον προσπαθεί να φέρει... αέρα πρωταθλητή στην νέα του ομάδα, τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Η απόφαση του Χάουαρντ να αγωνιστεί την περσινή σεζόν στους Λέικερς και στο πλευρό του Λεμπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις αποδείχθηκε πετυχημένη, καθώς πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του.

Πλέον άλλαξε πολιτεία και περιφέρεια για λογαριασμό των Σίξερς και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ντοκ Ρίβερς υποστήριξε ότι οι νέοι του συμπαίκτες θα πρέπει να θυσιάσουν αρκετά πράγματα για να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής.

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν τα πάντα για μένα και μ’έκανε να συνειδητοποιήσω ότι το να έχω τα καλύτερα στατιστικά στον κόσμο, δε σημαίνει τίποτα. Κέρδισα το πρωτάθλημα και υπήρχαν παιχνίδια που έβαλα ούτε ένα καλάθι ή δεν έπαιξα καθόλου. Αυτό που πραγματικά μετράει, είναι να κρατήσει στα χέρια σου αυτό το τρόπαιο.

Αυτό είναι και το μήνυμα προς όλους στην ομάδα: Τι είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε για να πάρετε αυτό το τρόπαιο; Κάποιες φορές πρέπει να τα θυσιάσεις όλα. Μερικές φορές ο ρόλος σου και αυτό που απαιτείται από σένα είναι να θυσιάσεις αυτά που θέλεις περισσότερο» ήταν τα λόγια του πολύπειρου σέντερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ