20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ούτε… προπόνηση δεν έκανε η Μπαρτσελόνα (vids)

Η Μπαρτσελόνα δεν χρειάστηκε καν να φορτσάρει κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και τον νίκησε πανεύκολα εντός έδρας με 76-65, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραμένουν μόνοι τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι «έπεσαν» στο 4-6. 

Οι Καταλανοί έδειξαν από το πρώτο δεκάλεπτο ότι θα προσπαθούσαν να νικήσουν μέσω της άμυνας τους και ξέφυγαν με διαφορά 13 πόντων στο 10', επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να πετύχουν όλους κι όλους έξι πόντους (19-6).

Δεν άλλαξε η εικόνα στη δεύτερη περίοδο με τους «μπλαουγκράνα» να μην φορτσάρουν καν, αλλά να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, έχοντας «καθαρίσει» το παιχνίδι (39-22).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έκανε απλώς συντήρηση κι έπαιξε όσο χρειαζόταν. Οι Σέρβοι βελτιώθηκαν αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να ανησυχήσουν τους γηπεδούχους που έφτασαν στη νίκη με 76-65.

Ο ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΣ: Ο Νίκολα Μίροτιτς κατάλαβε από νωρίς ότι δεν είχε αντίπαλο στο επίπεδό του κι έκανε ένα «πάρτι», δίχως να κάνει κατάχρηση προσπαθειών. Σε 23 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 23 πόντους με 9/10 βολές, 4/4 δίποντα και και 2/3 τρίποντα, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Για τους ηττημένους ο Νταβίντοβατς διασώθηκε με 12 πόντους, ενώ ο πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας Τζόρνταν Λόιντ έμεινε στους 2, στη χειρότερή του εμφάνιση.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Μπαρτσελόνα δεν έπιασε καν τα συνηθισμένα της επίπεδα απόδοσης, αλλά έκανε «περίπατο», καθώς ήταν πιο εύστοχη στα δίποντα, ενώ «κάλυψε» την αστοχία της στα τρίποντα (4/15) με την καλή της άμυνα. Οι Καταλανοί με «σβηστές» μηχανές δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα σε μία κατώτερη ομάδα που έμοιαζε ανήμπορη να τους δυσκολέψει κι έπαιξε κακό μπάσκετ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos από την αναμέτρηση:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ