20.7 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Έξω από τον Καναδά οι Ράπτορς

Οι προπονήσεις των ομάδων του NBA πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα, καθώς η pre-season αρχίζει στις 11 Δεκεμβρίου και το πρώτο τζάμπολ για την νέα σεζόν έχει οριστεί για τις 22 Δεκεμβρίου. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι Τορόντο Ράπτορς καλούνται να βρουν άμεσα λύση στο θέμα της έδρας τους για το πρώτο διάστημα τουλάχιστον της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Καναδάς διατηρεί κλειστά τα σύνορα του με τις ΗΠΑ (όπου τα κρούσματα καλπάζουν) και όσοι έρχονται στην χώρα από τις πολιτείες πρέπει να περάσουν 14 ημέρες καραντίνας. Αυτό το γεγονός έχει δημιουργήσει πονοκεφάλους στους ιθύνοντες του οργανισμού των «δεινοσαύρων», οι οποίοι «καίγονται» για την εύρεση μιας κάποιας λύσης μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

«Η υγεία και η ασφάλεια των Καναδών αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα της κυβέρνησης μας και ο περιορισμός του κορονοϊού πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό μας. (...) Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί Καναδοί ανυπομονούν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να επιστρέφει στα παιχνίδια. Εξετάζουμε μια πρόταση από τους Τορόντο Ράπτορς και το ΝΒΑ για την επανέναρξη των δραστηριοτήτων της λίγκας στο Καναδά». Αυτή ήταν η επίσημη τοποθέτηση της κυβέρνησης του Καναδά σχετικά με το ζήτημα.

«Θέλουμε να παίξουμε στο Τορόντο. Θέλουμε να είμαστε εδώ. Επίσης, όμως αντιλαμβανόμαστε τις συνθήκες που επικρατούν και σεβόμαστε τα πρωτόκολλα. Αυτά δεν επηρεάζουν απαραίτητα τις διαδικασίες μας. Άλλωστε, όλοι ξέρουμε ότι είμαστε ένας αθλητικός οργανισμός και τα 72 παιχνίδια της σεζόν θα παιχτούν. Το που όμως -όπως όλοι φαντάζεστε- θα οριστεί από ισχυρά πρόσωπα του χώρου». Αυτά δήλωσε από την μεριά του ο μάνατζερ των Ράπτορς, Μπόμπι Ουέμπστερ.

Πόλεις στην πολιτεία της Φλόριντα είναι υποψήφιες να φιλοξενήσουν τους πρωταθλητές του 2019 για την ερχόμενη σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ