20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεν υπάρχει ρεπορτάζ…χωρίς γεγονότα!

Πολλοί θα αναρωτηθούν μα αυτοί στο basketa.gr ξέχασαν το ρεπορτάζ...

Και ορθώς με τόσες ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες, που όταν αγωνίζονται όλες μαζί δεν προλαβαίνουμε τα γεγονότα. Σίγουρα αυτή η περίοδος δεν είναι και η καλύτερη μας, και δεν έχει σχέση με την πρώτη καραντίνα και την διακοπή του Μαρτίου.

Τότε άπαντες γνώριζαν ή προσδοκούσαν να ολοκληρωθεί η σεζόν, και να ισχύσουν όπως και έγινε οι βαθμολογίες, με αποτέλεσμα να έχουμε το φαινόμενο καμία ομάδα να μην υποβιβαστεί και να αναγκαστεί η ΕΟΚ να δημιουργήσει Εθνικές κατηγορίες 11 ομίλων.

Τότε, και σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση άποψη είχαν οι περισσότεροι, ήταν κάτι καινούργιο, ενώ την τρέχουσα περίοδο, οι περισσότεροι περιμένουν την επανέναρξη, σε μια χρονιά χωρίς κόσμο, χωρίς ιδιαίτερες χορηγικές ενισχύσεις, με οικονομική ρευστότητα, γεμάτη τεστ για Covid-19 και εργαζόμενους που θέλουν και δικαιούνται να πληρωθούν όπως οι παίκτες και οι προπονητές.

Από την άλλη όμως υπάρχουν και οι παράγοντες, με πολλούς και εξ' αυτών είναι διαχρονικά συνεπής, να πληρώνουν από την τσέπη τους για πολλά χρόνια, και αρκετοί να έχουν αναγκαστεί να πληρώσουν χρήματα για τα τεστ, ένα καθόλου αμελητέο πόσο, το οποίο αν επαναλαμβάνεται θα θεωρηθεί ασύμφορο, γεγονός που ουσιαστικά οδήγησε και την διακοπή, από τη στιγμή που τα Εθνικά πρωταθλήματα θεωρούνται ερασιτεχνικά.

Μαζί με τους σωστούς παράγοντες, έχουμε λάβει γνώση και για αυτούς που επιθυμούν να τελειώσει εδώ το πρωτάθλημα, αδιαφορώντας για το αν πληρωθούν οι παίκτες και προπονητές. Άνθρωποι που στην κοινωνική τους ζωή θέλουν να λέγονται και προοδευτικά σκεπτόμενοι...

Αναφορικά με το τι κάνουν οι παίκτες, το ρεπορτάζ λέει ότι κάποιοι εξ΄ αυτών ασκούνται ατομικά με τον κωδικό «6» της σωματικής άσκησης, παίρνουν οδηγίες μέσω τηλεδιασκέψεων και κανείς δεν δύναται να γνωρίζει σε ποια αγωνιστική κατάσταση θα επιστρέψουν.

Άρα...σε κατηγορίες χωρίς ρεπορτάζ, η υπομονή καταντάει αρετή!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ