23.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέντοβιτς: «Να είμαστε έτοιμοι για ό,τι εμπόδιο μας βάλουν» (vid)

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (6/11, 21:30), η οποία ήταν και η τελευταία ομάδα που αντιμετώπισαν οι «πράσινοι» λίγο πριν το ξέσπασπα της πανδημίας και τη διακοπή της περσινής σεζόν στην Euroleague

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά και για τις δύο ομάδες. Οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Λεωνίδας Κασελάκης μίλησαν στην κάμερα της ομάδας για το προσεχές παιχνίδι. 

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, έχουμε μελετήσει τις αδυναμίες της ΤΣΣΚΑ. Είναι σημαντικό να επιβάλλουμε και να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, η ομάδα είναι διαφορετική και έχει άλλη φιλοσοφία. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα μικρά πράγματα σωστά», ανέφερε ο Κασελάκης.

«Τα σουτ μπορούν να μας βοηθήσουν, αλλά η άμυνα μας πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο, όπως με τη Φενέρ. Να είμαστε έτοιμοι για ό,τι εμπόδιο μας βάλουν», τόνισε ο Νέντοβιτς.

Και συμπλήρωσε, αναφορικά με την πανδημία: «Είναι μία κατάσταση που πρέπει να ζήσουμε, είναι μία περίεργη κατάσταση και το lockdown που έρχεται θα την κάνει δυσκολότερη. Αυτή είναι η ζωή μας και πρέπει να τη συνηθίσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ