24 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Αλλαγές έδρας στο BCL

Ο κορωνοϊός "θερίζει" τη Γαλλία και σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν κατά το δυνατόν οι αναβολές των αγώνων, Λιμόζ και Σολέ υπέβαλαν από κοινού αίτημα σε Χάποελ Ιερουσαλήμ και Χάποελ Χολόν αντίστοιχα ώστε οι αγώνες τους για το BCL, που είναι προγραμματισμένο να γίνουν την άλλη εβδομάδα, α αλλάξουν έδρα.

Γηπεδούχοι κανονικά είναι οι γαλλικές ομάδες, οι οποίες για την ώρα δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κρούσματα στις τάξεις τους. Επειδή, όμως, λόγω του lockdown, που έχει επιβληθεί, έχουν δυσκολέψει τα ταξίδια, ζήτησαν να δώσουν τους αγώνες τους με τις δύο Χάποελ στο Ισραήλ. Και να παίξουν στη Γαλλία τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου. 

Οι δύο ισραηλινές ομάδες έκαναν δεκτό το αίτημα και μένει να γίνει το ίδιο και από το BCL προκειμένου να αλλάξουν οριστικά οι έδρες.

Την ίδια ώρα η Χάποελ Ιερουσαλήμ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Μάλκολμ Χιλ, ο οποίος έσπασε το χέρι του, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ενάμιση μήνα και ο Όντετ Κάτας πιθανότατα θα αναζητήσει στην αγορά προσωρινό αντικαταστάτη του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ