23.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Μπιλ: «Να μου δείξουν οι Ουίζαρντς ότι θέλουν να νικούν»

Ο Μπράντλει Μπιλ επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους Ουίζαρντς και ο Αμερικανός σούπερ σταρ έστειλε μήνυμα στους «μάγους» ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Ουίζαρντς δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ τη φετινή σεζόν ενώ στη «φούσκα» παρατάχθηκαν αδύναμοι δίχως τους Τζον Ουόλ και Μπράντλει Μπιλ. Ο πρώτος έχασε ολόκληρη τη σεζόν λόγω τραυματισμού ενώ ο δεύτερος δεν θέλησε να μεταβεί στο Ορλάντο και να ενισχύσει την ομάδα του.

Οι Ουίζαρντς κατάφεραν να ανανεώσουν πρόωρα το συμβόλαιο του Μπιλ μέχρι το 2022 ενώ ο παίκτης έχει το δικαίωμα το καλοκαίρι του 2021 να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ή να παραμείνει. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του αυτό θα εξαρτηθεί από την διάθεση των Ουίζαρντς μέσα στο παρκέ και κατά πόσο θα κυνηγήσουν τις νίκες.

«Σκεφτόμουν αν θέλω να μείνω και να χτιστεί μία ομάδα γύρω μου ή να δώσω την ευκαιρία στον εαυτό μου να... ελέγξει τα νερά και να μείνω ελεύθερος (σ.σ το 2021). Οπότε ακολούθησα την μέση λύση.Υπέγραψα ένα συμβόλαιο που μου έδινε την δυνατότητα να έχω ευελιξία, επειδή, στο τέλος της ημέρας, θελω να νικάω. Και θέλω η ομάδα να μου δείξει ότι θέλει να νικάμε.

Θέλω να δω σε τι κατάσταση θα είναι και ο Τζον Γουόλ. Πάντα υπάρχει λοιπόν η ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά» ενώ στο τέλος αναφέρθηκε στο player option που έθεσε στο συμβόλαιό του.

«Ήθελα να προστατέψω τον εαυτό μου, οπότε ήμουν λίγο εγωιστής όταν επέκτεινα το συμβόλαιό μου, αλλά παράλληλα ήθελα να έχω ευελιξία αν η ομάδα δεν νικάει αν αποφασίσω να αποχωρήσω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ