23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Η “μυθική” επέκταση συμβολαίου του Χάρντεν με τους Ρόκετς! (pic)

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και ο Τζέιμς Χάρντεν πέτυχε την ακριβότερη επέκταση συμβολαίου στην ιστορία του ΝΒΑ.

Όπως ανακοίνωσαν οι Ρόκετς, ο "Μούσιας" θα παραμείνει στο Χιούστον μέχρι το 2023 (το προηγούμενο συμβόλαιο έληγε το 2019), κλείνοντας ουσιαστικά εκεί την καριέρα του. Το ποσό που θα λάβει βάσει των προβλεπόμενων αμοιβών; Κρατηθείτε... 228 εκατομμύρια δολάρια!

Ο ιδιοκτήτης των Ρόκετς, Λέσλι Αλεξάντερ ανακοίνωσε την συμφωνία της ομάδας με τον Χάρντεν και τόνισε πως η αφοσίωση που έχει δείξει ο 28χρονος γκαρντ στην πόλη και τον οργανισμό, τον καθιστά τον ιδανικό ηγέτη στο κυνήγι του τίτλου. Από την μεριά του, ο παίκτης ανέφερε: "Το Χιούστον είναι το σπίτι μου. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να διεκδικήσουμε τον τίτλο".

Οι Ρόκετς έχουν βρεθεί στα playoffs και τις πέντε σεζόν που ο Χάρντεν βρίσκεται στο Χιούστον. Φέτος ο "Μούσιας" εκτόξευσε τους αριθμούς τους, έχοντας 29.1 πόντους (δεύτερος στο NBA),  8.1 ριμπάουτν και 11.2 ασίστ (πρώτος στο ΝΒΑ). Η ομάδα τελείωσε με ρεκόρ 55-27 στην Δύση και αποκλείστηκε με 4-2 από τους Σπερς στους ημιτελικούς της περιφέρειας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ