22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ανατροπή στα τηλεοπτικά με Άρη

Όλα δείχνουν τελικά πως το καλό του μπάσκετ και η ανάγκη να πορευτούν όλες οι ομάδες της Basket League μαζί υπερισχύουν των όποιων διαφωνιών, διαφοροποιήσεων και ενδεχομένως και εγωισμών.

Μετά το μπλόκο που έκαναν οι 11 ομάδες στον Άρη, ο οποίος στην πρωινή τηλεδιάσκεψη επιχείρησε να τις επαναπροσεγγίσει για το θέμα της μοιρασιάς των εσόδων από την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ, φαίνεται πως σημειώνεται ανατροπή στις εξελίξεις.

Μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης, όπου οι 11 ΚΑΕ είχαν απορρίψει οποιαδήποτε συμφωνία γινόταν με τους όρους και προϋποθέσεις που έβαζε ο Άρης θέτοντάς τον ουσιαστικά εκτός κεντρικής διαχείρισης, άρχισε νέος γύρος διαβουλεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών και παροχή εξηγήσεων από τους μεν και τους δε προκειμένου να αποφευχθεί η ρήξη.

Και όπως δείχνουν τα πράγματα, βρέθηκε η άκρη. Για το καλό του μπάσκετ...

Λίγο αργότερα άλλωστε, έγινε γνωστό ότι ο Άρης συμφώνησε να συμμετάσχει στο πακέτο της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, από τη στιγμή που το 6% του συνολικού ποσού το οποίο αντιστοιχεί στο μπόνους ευρωπαϊκής συμμετοχής, θα μοιραστεί με βάση την τηλεθέαση των ομάδων.

Έτσι λοιπόν οι «κίτρινοι» θα συμμετέχουν κι αυτοί στην κεντρική διαχείριση κι αποφεύχθηκε η ρήξη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ