20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Η Βαλένθια απέκτησε τον Ντιμιτρίεβιτς» (vid)

Σε μια σημαντική κίνηση φαίνεται πως προχώρησε η Βαλένθια όπου ύστερα από αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες κατάφερε να συμφωνήσει με την Μπανταλόνα για την απόκτηση του Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς.

Το φλερτ των δύο πλευρών ήταν γνωστό εδώ και καιρό και σύμφωνα με δημοσίευμα του "Encestando.es" η Βαλένθια με αρκετή υπομονή κατάφερε να μειώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του και απέκτησε τα δικαιώματα του νεαρού Σκοπιανού γκαρντ καταθέτοντας ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ.

Αυτή είναι μια συμφωνία που βγάζει κερδισμένες και τις δύο πλευρές με τη Βαλένθια να προσθέτει στο ρόστερ της έναν από τους πιο βελτιωμένους παίκτης της ισπανικής λίγκα την περασμένη σεζόν ενώ η Μπανταλόνα θα τον κρατήσει ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ παράλληλα έβαλε λεφτά στα ταμεία της για έναν παίκτη που το επόμενο καλοκαίρι έληγε το συμβόλαιό του και μπορούσε να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Με αυτή την κίνηση η Μπανταλόνα κάνει σχέδια για το μέλλον της, καθώς έχει στα ραντάρ της για την επόμενη σεζόν τους Σάστρε, Βίβες και Σαν Εμετέριο όπου λήγουν τα συμβόλαιά τους. Την περασμένη σεζόν ο 22χρονος γκαρντ πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά του με τη φανέλα της Μπανταλόνα σημειώνοντας 11.9 πόντους και 3.9 ασίστ κατά μέσο όρο στο Eurocup.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ