15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

H Γιουβέντους έδιωξε κακήν-κακώς τον Γκλεν Ράις

Για τον χαρακτήρα του Γκλεν Ράις τζούνιορ δεν υπήρχαν ιδιαίτερες αμφιβολίες. Πριν δύο χρόνια έσπασε στο ξύλο τον συμπαίκτη του στη Χάποελ Χολόν Γκάι Πνίνι. Παίκτες με το επιθετικό ταλέντο του όμως είναι δυσεύρετοι και γι' αυτό η Γιουβέντους του έδωσε μία ευκαιρία. Αυτή όμως είχε πολύ μικρή διάρκεια ζωής.

 


Τέσσερις μέρες μετά την άφιξη του και αφού θα έπρεπε να μείνει σε καραντίνα, ο Ράις σύμφωνα με το 15min.lt όχι μόνο δεν σεβάστηκε αυτήν την υποχρέωση, όχι μόνο βγήκε βράδυ έξω αλλά μέθυσε κιόλας. Εμφανίστηκε στην πρωινή προπόνηση της λιθουανικής ομάδας σε κακή κατάσταση και μάλιστα προκάλεσε τον ύψους 2.16 συμπαίκτη του Μιντάουγκας Κούπσας να βγουν έξω από το γήπεδο για να λύσουν τις διαφορές τους!

Όπως είναι φυσικό η Γιουβέντους κατήγγειλε το συμβόλαιο του και αναζητάει τον αντικαταστάτη του. «Αυτός ο άνθρωπος είναι εντελώς απρόβλεπτος και έχει πολλά προβλήματα στη ζωή του. Πήραμε το ρίσκο, αλλά δεν δούλεψε. Τέλος το τσίρκο, ας βρούμε κάποιον που θα θέλει να παίξει μπάσκετ και όχι να κάνει τη μία ανοησία πίσω από την άλλη» σχολίασε ο διευθυντής της Γιουβέντους Εϊμάντας Σκέρσις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ