15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Επένδυση με Τανούλη για τον Προμηθέα!

Ο Προμηθέας Πάτρας προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση με στόχο το μέλλον, καθώς ανακοίνωσε για τα επόμενα πέντε χρόνια την απόκτηση του νεαρού σέντερ, Γιώργου Τανούλη.

Η ομάδα της Πάτρας αποδεικνύει περίτρανα ότι εκτός από το παρόν κοιτάζει και το μέλλον της και θέλοντας να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ανακοινώνοντας τον ταλαντούχο Έλληνα σέντερ, Γιώργο Τανούλη, ο οποίος εντυπωσίασε στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του Προμηθέα είχαν την ευκαιρία να τον τσεκάρουν από κοντά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων, καθώς οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωποι ενώ ο Γιώργος Τανούλης βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης. Ο νεαρός σέντερ αναμένεται να πάρει ευκαιρίες από τον Μάκη Γιατρά στη Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας:

H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για τα επόμενα 5 χρόνια με τον Γιώργο Τανούλη και τον καλωσορίζει στην Οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος την 27η Ιουλίου 2002, ύψους 2.10, center πρωταγωνίστησε φέτος το καλοκαίρι με την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων (U18). Ο 18ος center, που ξεκίνησε το μπάσκετ από τις Ακαδημίες του Άρη, ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα της του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, καθώς ήταν ο 2ος σκόρερ (με 16.4 πόντους κατά μέσο όρο), 4ος ριμπάουντερ (με 8.6 ριμπάουντ) και 4ος σε αξιολόγηση (17 βαθμούς ανά αγώνα) στο τουρνουά, σουτάροντας με 71% στις βολές, 52% στα δίποντα και 30% στα τρίποντα, ενώ επιπλέον είχε 3.4 ασίστ κι 1 κόψιμο ανά παιχνίδι στη διοργάνωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ