22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Κρούσμα κορονοϊού και στον Αμύντα

Μετ’ εμποδίων ξεκινάει η προετοιμασία του Αμύντα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Πριν από την πρώτη προπόνηση της ομάδας όλες οι παίκτριες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού. Μία αθλήτρια διαγνώστηκε θετική, με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα, ενώ απολυμάνθηκαν και όλοι οι χώροι στο κλειστό γυμναστήριο Υμηττού «Πυρκάλ».

Η ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Αμύντα ενημερώνει ότι κατά τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων για COVID-19, που έγινε στους αθλητές και αθλήτριες της ανδρικής και γυναικείας μας ομάδας, βρέθηκε θετική μία αθλήτρια, που είναι ασυμπτωματική.

Κατόπιν αυτού και με πρωτοβουλία του Δήμου Δάφνης-Υμηττού έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου της "Πυρκάλ" για προληπτικούς λόγους. Επίσης, ύστερα από επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές εφαρμόζονται όλα τα προληπτικά μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Για τον Αθλητικό Όμιλο Αμύντα, ο πρόεδρος Άγγελος Ζούπας, ο γενικός γραμματέας Απόστολος Ζαφειρόπουλος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ