30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήρε εξιτήριο ο Ιτούδης

Η περιπέτεια του Δημήτρη Ιτούδη με τον κορωνοϊό έχει αίσιο τέλος, καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο "Σωτηρία" της Αθήνας, όπου νοσηλεύτηκε για το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Έλληνας τεχνικός θα υποβληθεί σε μια σειρά νέων τεστ την επόμενη εβδομάδα πριν μπει στο αεροπλάνο για να μεταβεί στη Μόσχα και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

"Δόξα τω Θεώ, είναι εντελώς καλά και έτοιμος να επιστρέψω στην κανονική ζωή. Γνωρίζω ότι πολλοί οπαδοί της ΤΣΣΚΑ εξέφρασαν την υποστήριξή τους, έγραψαν πολλά μηνύματα σε μένα και στο σύλλογο κι εγώ αυτό το εκτιμώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο ιατρικό προσωπικό και όλους τους ανθρώπους που αναμίχθηκαν στην αποθεραπεία μου εδώ στην Αθήνα. Πραγματικά ενδιαφέρθηκαν πάρα πολύ. Ειδικά ευχαριστώ τους γιατρούς μου: την κυρία Γαρυφαλλιά Πουλάκου, τον υφηγητή λοιμωξιολόγο κ. Συρίγο, τον κ. Τσιόδρα, τον βασικό Έλληνα λοιμωξιολόγο, και τον κ. Κικίλια, τον Έλληνα υπουργό Υγείας. 

Παρόλο που παραμένω σε διαρκή επαφή με τους παίκτες μας, τους προπονητές και τη διοίκηση, παρακολουθώ τις προπονήσεις που καταγράφονται σε βίντεο και συζητώ με τους βοηθούς μου καθημερινά, μου λείπει πραγματικά η ομάδα. Μου λείπει η δουλειά στο μπάσκετ, οπότε ανυπομονώ να επιστρέψω όταν λάβω την τελική έγκριση".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ