19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Βασιλόπουλος για τρίτη χρονιά στο Περιστέρι

Μπορεί να εκφράστηκαν κάποιες αμφιβολίες, περισσότερο γιατί ξεπεράσαμε τα μέσα του Αυγούστου, ωστόσο Περιστέρι και Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα πορευτούν μαζί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

 

Η «κυανοκίτρινη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστή την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της, που γίνεται ο τέταρτος παίκτης του ρόστερ της περασμένης σεζόν που ανανεώνει για μία ακόμη περίοδο. Είχαν προηγηθεί κατά σειρά οι Στίβεν Γκρέι, Χρήστος Σαλούστρος και Γάιος Σκορδίλης.

 

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters με χαρά ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Βασιλόπουλο την επέκταση της συνεργασίας τους και για τη σεζόν 2020 – 21».

 

Ο πολύπειρος φόργουορντ δήλωσε: «Είναι μια περίεργη χρονιά φέτος στην οποία παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν η διοίκηση από τη μεριά της ενίσχυσε σημαντικά την ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτές τις κινήσεις που έχουν γίνει καθώς δείχνουν την διάθεση που υπάρχει ώστε να μπουν πιο υψηλοί στόχοι για το Περιστέρι τη νέα σεζόν».

 

Έκλεισε λέγοντας: «Είναι μια περίεργη και απαιτητική χρονιά αυτή που θα αρχίσει και εάν τα γήπεδα τελικά είναι άδεια θα είναι για όλους μας κάτι πρωτόγνωρο».

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ