15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο κορωνοϊός “έσωσε” τον Κάτας

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ αποκλείστηκε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν φέτος από τον τελικό του φάιναλ φορ και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, κάτι που απογοήτευσε τους διοικούντες την ομάδα. Τόσο ώστε προς στιγμήν δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι δεν θα ανανεωνόταν η συνεργασία με τον Όντεντ Κάτας, που ήταν ο προπονητής και στα τρία αυτά φάιναλ φορ. 

Τελικά, όμως, ο Κάτας θα μείνει στον πάγκο και τη νέα σεζόν. Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς η διοίκηση της Χάποελ εκτίμησε πως η δικαιολογία των πολλών απουσιών που είχε η ομάδα στο φετινό φάιναλ φορ εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι πολύ σοβαρή. Πιστεύουν δηλαδή πως αν δεν είχε ενσκήψει η πανδημία και η ομάδα δεν είχε τόσες αλλαγές στο ρόστερ της, πιθανότατα θα είχε καταφέρει να φτάσει τουλάχιστον στον τελικό. Κι έτσι θα δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον Κάτας.

Συγχρόνως, όμως, θα προχωρήσουν σε περικοπές στο μπάτζετ. Κι αυτό καθιστά σχεδόν αδύνατη την παραμονή του Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος απ' ό,τι φαίνεται θα φύγει. Ήδη μάλιστα εξετάζει προτάσεις από την Μπέτις και μια ιταλική ομάδα, που έχει στα χέρια του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ