18.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με αυτούς κλείνει το ρόστερ του ο ΠΑΟΚ

Πριν από μερικές εβδομάδες όλα ήταν ανοιχτά και ρευστά. Το μέλλον του ΠΑΟΚ έμοιαζε αβέβαιο. Δεν εξασφαλίστηκε, όμως σε ένα μικρό διάστημα έγιναν πράγματα που δικαιολογούν την αίσθηση μιας βελτίωσης της πραγματικότητας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της παρουσίας του Θανάση Χατζόπουλου που βάζει το χέρι στην προσωπική του τσέπη, πληρώνοντας και για διακανονισμούς σε σχέση με τις οφειλές που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Για τον Δικέφαλο λοιπόν φαίνεται ότι είναι θέμα ημερών να κλείσει το ρόστερ του ή τουλάχιστον να φτάσει πολύ κοντά σε αυτό.

 


Ο Δικέφαλος ανανέωσε με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη και ανακοίνωσε κατά σειρά τους Μάλκολμ Γκρίφιν, Νώντα Παπαντωνίου, Δημήτρη Κακλαμανάκη, Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ, Έλστον Τέρνερ και Άλαν Χέρντον. Τι μένει;

 


Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Ζερμέιν Λοβ και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της συμφωνίας που θα την καταστήσει τον τρίτο, εν ελλάδι, σταθμό της καριέρας του με τον Χολαργό και τον Κολοσσό. Ο Λοβ θα είναι ο άνθρωπος που θα δώσει πιο εύκολο σκορ από την περιφέρεια αλλά ακόμη δημιουργία και θα καλύψει τη θέση με τον Τέρνερ.

 


Μετά τον Λοβ η ελπίδα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να ακολουθήσει ο Μπο Μπιτς. Πρόκειται για 26χρονο φόργουορντ, 4-3άρι για να γίνουμε πιο σαφείς για το που κινείται, ύψους 2.01 που στη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στη Γερμανία με το Αμβούργο. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η άνεση με την οποία σουτάρει από μακριά, αφού στη γερμανική λίγκα είχε 9,7 πόντους με 41% από το τρίποντο. Με αυτόν, καλώς εχόντων των πραγμάτων για τον ΠΑΟΚ, θα κλείσει η εξάδα των ξένων δεδομένου ότι προς το παρόν ο Μήτρου-Λονγκ λογίζεται ως Καναδός.

 


Αν μετά τον Λοβ επέλθει συμφωνία με τον Μπιτς, θα μένει μία κίνηση στην ελληνική αγορά αφού η ανάγκη για ένα ακόμη τριάρι εξακολουθεί να υπάρχει. Το θέμα Ζάρα φαίνεται να μην προχωράει αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία διάθεση να ξεφύγει από τα χρήματα που έχει ορίσει -το μπάτζετ του δεν θα ξεπεράσει τις 400-450 χιλιάδες ευρώ- οπότε θα πρέπει να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, χωρίς να πιέζεται βέβαια ιδιαίτερα.

 


Για τον Δικέφαλο υπάρχει η προοπτική προσθήκη ενός ακόμη συμβολαίου, πέραν του Κώστα Ιατρίδη που υπέγραψε πριν ένα χρόνο το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του. Έχει κάνει πρόταση για να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο και ο πρωταθλητής Θεσσαλονίκης με την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Τανούλη που έχει καλό σώμα (δηλωμένος στα 2.08), καλές προοπτικές αλλά δείχνει να το... σκέπτεται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ