22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σταματά το μπάσκετ ο Μέιερ λόγω κορωνοϊού!

Οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού μπορεί να είναι καμιά αφορά απρόβλεπτες. Όπως στην περίπτωση του Τόνι Μέιερ, του Αμερικανού φόργουορντ, που είδαμε να παίζει σε τρεις διαφορετικές ελληνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια και ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 30 ετών από το φόβο του ιού!

Από το 2015 και μετά ο Μέιερ φόρεσε τις φανέλες του Απόλλωνα Πατρών, του Λαυρίου και του Προμηθέα, με τον οποίον έπαιξε πέρυσι στο Basketball Champions League. Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην πολωνική Ζιέλονα Γκόρα, με την οποία αρχικά συμφώνησε να συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αλλά στο μεταξύ αποφάσισε να... κόψει το μπάσκετ!

Ο λόγος; Η πανδημία του κορωνοϊού, που εξακολουθεί να μαίνεται, έχει δυσκολέψει τα ταξίδια από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη και ο Αμερικανός θεωρεί πως θα πάρει ρίσκο αν επιστρέψει στην Πολωνία μαζί με την οικογένειά του. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτή εδώ και μερικούς μήνες έχει ένα νέο μέλος, ένα αγοράκι που γεννήθηκε το χειμώνα στη Ζιέλονα Γκόρα. Ο Μέιερ εκτιμά προφανώς πως η κατάσταση θα αργήσει να ομαλοποιηθεί και καθώς επαγγελματικό μπάσκετ μπορεί να παίξει μόνον εκτός ΗΠΑ, κρίνει πως το καλύτερο γι' αυτόν είναι να εξετάσει τις άλλες επιλογές που έχει για να συνεχίσει τη ζωή του.

"Πράγματι, ολοκλήρωσα την καριέρα μου. Δεν θα παίξω στη Ζιέλονα Γκόρα του χρόνου", δήλωσε στην πολωνική ιστοσελίδα Sportowe Fakty. "Αγαπώ το μπάσκετ, αλλά ήξερα εξ αρχής πως δεν θα μπορούσα να ασχολούμαι για πάντα με αυτό. Έχω κι άλλα πράγματα να κάνω στη ζωή μου, που με περιμένουν στην πατρίδα μου".

Ο Τόνι Μέιερ είχε 10,6 πόντους και 3,8 ριμπάουντ με τη Ζιέλον Γκόρα στο πολωνικό πρωτάθλημα σε αυτήν που αποδείχθηκε ότι ήταν η τελευταία σεζόν στην καριέρα του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ