22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποχαιρέτησε τη Γαλατάσαραϊ ο Όγκαστ

Έτοιμος για τον Παναθηναϊκό είναι ο Ζακ Όγκαστ, ο οποίος με μήνυμά του μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης είπε «αντίο» στη Γαλατάσαραϊ.

Μόνο τα τυπικά απομένουν ώστε ο 26άχρονος σέντερ να επιστρέψει στους «πρασίνους», στους οποίους ήταν και τη σεζόν 2017-2018, κατακτώντας κι έναν τίτλο, στην Basket League. Ύστερα από δύο χρόνια στο συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης ετοιμάζεται να επιστρέψει στη χώρα μας, αλλά πριν επισημοποιηθεί η μεταγραφή του με την ανακοίνωσή του από το «τριφύλλι» αποχαιρέτησε τους Τούρκους.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε, στο Instagram: «Σας ευχαριστώ για αυτά τα δύο ξεχωριστά μπασκετικά χρόνια! Είμαι υπερήφανος που αποτέλεσα μέλος ενός τόσο αξιοσέβαστου και επιφανούς συλλόγου στην Τουρκία. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την αγάπη μου σε όλους τους προπονητές, το επιτελείο, τους χορηγούς, τη διοίκηση, τους φιλάθλους, τους υποστηρικτές και τους συμπαίκτες που στάθηκαν μαζί μας, στις δυσκολίες και τις επιτυχίες που είχαμε σε αμφότερες τις σεζόν. Η Τουρκία και η Γαλατάσαραϊ θα είναι πάντα ένα κομμάτι μου. Σας ευχαριστώ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ