22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Βουγιούκας φέρνει… Όγκαστ!

Φαίνεται τελικά πως το timing της ανακοίνωσης της λήξης της συνεργασίας με τον Ίαν Βουγιούκα δεν ήταν τυχαίο. Διότι, όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός έχει βρει ήδη και ετοιμάζεται να φέρει στο ΟΑΚΑ τον αντικαταστάτη του. Τον Ζακ Όγκαστ, με τον οποίον οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία. 

Για την ακρίβεια, ο Όγκαστ θα ξαναέρθει στο ΟΑΚΑ, αφού έπαιξε στον Παναθηναϊκό και τη σεζόν 2017-18. Τώρα όμως είναι πολύ πιο ώριμος και καταξιωμένος, αφού κουβαλά στην πλάτη του μία διετία στη Γαλατασαράι, όπου εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες της.

Ο Όγκαστ είναι σέντερ και έχει ελληνικό διαβατήριο, άρα παίρνει στο ρόστερ ακριβώς τη θέση του Βουγιούκα, πίσω από τον Παπαγιάννη. Προφανώς ο Παναθηναϊκός περίμενε τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τον Όγκαστ προκειμένου να λύσει τη συνεργασία του με τον Βουγιούκα, διότι αν ο σέντερ της Γαλατασαράι δεν ερχόταν, το πιθανότερο είναι ότι θα έμενε ο Έλληνας διεθνής. Κι όλα αυτά σημαίνουν ότι υπάρχει πάντα μία θέση κενή για ξένο ψηλό.

O Ζακ Όγκαστ είχε φέτος με τη Γαλατασαράι σε πρωτάθλημα και Eurocup 13,2 πόντους και 7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ