19.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σχέσεις ζωής στον Πανερυθραϊκό

Το τι ακριβώς σημαίνει αθλητική οικογένεια, και πως αυτή λειτουργεί καλό θα είναι όποιος ενδιαφέρεται να μάθει να απευθυνθεί στον Πανερυθραϊκό, και να περάσει μια βόλτα από το «Στ.Καλαϊτζής».

Μετά και την χθεσινή (5/7) ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας της Νέας Ερυθραίας και με τον Λουκά Γιαουρτόγλου έγινε κατανοητό, ότι σε όποια κατηγορία και αν παίζει η συγκεκριμένη ομάδα, οι βασικοί πρωταγωνιστές δεν αλλάζουν.

Ο Δημήτρης Χουχουλής από την αρχή της καριέρας του ήξερε πως μια ομάδα κρατιέται με δυνατά αποδυτήρια, και έτσι έκανε αρχή με τον Στέλιο Κοντούδη, ο οποίος αποτέλεσε το πρώτο σημάδι αναφοράς, για να ακολουθήσει ο Τάσος Καλλιανιώτης και πλέον ο Λουκάς Γιαουρτόγλου.

Τα πάντα δεν ήρθαν ρόδινα για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος με την έναρξη της νέας σεζόν συμπληρώνει 21 χρόνια στον ίδιο πάγκο, αλλά το ότι οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν όλα αυτά τα χρόνια στο υψηλό επίπεδο της Α2 και της Β' Εθνικής, λέει πολλά. Στη συνέχεια ο Τάσος Καλλιαννιώτης έφτασε στο «Στ.Καλαϊτζής» το καλοκαίρι του 2009, έχοντας αποχωρήσει από την πρώτη του σεζόν στην Α2 με το Παγκράτι, και στέριωσε στη Νέα Ερυθραία.

Ο Λουκάς Γιαουρτόγλου ήταν ένας αθλητής που γνώριζε ο Δημήτρης Χουχουλής από την κοινή τους πορεία στη Νίκη Αμαρουσίου, και πλέον συμπληρώνει 8 χρόνια στην ομάδα.

Αν προσθέσεις τους τρεις, τότε η σούμα λέει 41 χρόνια, ενώ δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τον Γιώργο Δέλλιο που αποχώρησε μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στον Πανερυθραϊκό, αλλά και τον Τάσο Αντωνίου που αθόρυβα έφτασε τα έξι χρόνια. Από κοντά ακολουθεί και ο Χρήστος Σκάνδαλος που τη νέα σεζόν θα μπει στην τέταρτη σεζόν του στην ίδια ομάδα.

Κάπως έτσι στον Πανερυθραϊκό μας διδάσκουν πως είναι οι σχέσεις ζωής, με αυτές να ξεκινάνε και να αρχίζουν από όλες τις διοικήσεις που πέρασαν από την ομάδα...!!!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ