19.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το Λαύριο φέρνει τον Ντέιβ Μπελ (pic, vid)

Ως η κατ' εξοχήν ομάδα της Basket League που «σκαλίζει» την κολεγιακή αγορά και παίρνει το ρίσκο τη επιλογής παικτών που είναι ρούκις, αφού άλλωστε έχει δικαιωθεί πολλές φορές από τέτοιους παίκτες, το Λαύριο θα κάνει, όπως όλα δείχνουν, ποδαρικό στην προ-αγωνιστική περίοδο με τον Ντέιβ Μπελ.

 


Την είδηση επιβεβαίωσαν μέσα twitter τόσο ο παίκτης όσο και ο ατζέντης που τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα Παναγιώτης Καπάζογλου, με τον Μπελ να σημειώνει: «Πηγαίνω στην Ελλάδα. Ο Θεός είναι μεγάλος. Πρώτη επαγγελματική σεζόν, ήταν ένα μεγάλο ταξίδι αλλά θα βάλω τα δυνατά μου για την ευλογία να βαδίσω στο μονοπάτι του Θεού. Είμαι ευγνώμων».

 

Ποιος είναι ο Ντέιβ Μπελ; Είναι σέντερ ύψους 2,06, γεννημένος στο Garfield Heights του Οχάιο στις 3 Ιανουαρίου 1996. Αποφοίτησε από τους Jacksonville Dolphins έχοντας στη senior σεζόν τους μέσους όρους με double-double, 12 πόντους (70,9% στις βολές, 60,2% στα δίποντα) και 10 ριμπάουντ. Είναι παίκτης που προστατεύει το καλάθι -φέτος είχε μέσο όρο δύο κοψιμάτων- ενώ πριν διακοπεί το Πρωτάθλημα από τον κορωνοϊό, σημείωσε τις κορυφαίες επιδόσεις της καριέρας του στο κολέγιο, έχοντας 24 πόντους στις 13 Φεβρουαρίου απέναντι στο North Florida και 17 ριμπάουντ στις 23 Ιανουαρίου κόντρα στο Lipscomb.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ