15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός δεν διαλύεται

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βγει ακόμα από τη φετινή καλοκαιρινή φουρτούνα αλλά μπορεί να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Κάποιοι βιάστηκαν να διαλύσουν τους «πράσινους», μία ομάδα που έχει περάσει ήδη στην ιστορία. Κι αυτό διότι όλα έδειχναν ότι θα αποχωρούσαν δύο πολύ σημαντικές φυσιογνωμίες για το κλαμπ.

Από αυτήν εδώ τη γωνία σας είχαμε γράψει μεταξύ άλλων: «Καλό θα ήταν πάντως να κρατούν άπαντες μικρό καλάθι διότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για εύκολες αποφάσεις και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν πάντοτε οι πιθανότητες ανατροπής. Δεν είναι πολλές όμως είναι υπαρκτές».

Και να που τελικά συνέβη και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν αποχώρησε από την αγαπημένη του ομάδα.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά πλέον θα έχει στο πλευρό του κι άλλη μία εμβληματική φυσιογνωμία του «τριφυλλιού», τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο τελευταίος τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση θα γυρίσει στο «σπίτι» του και στην οικογένειά του όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Αυτοί που έσπευσαν να κάνουν την... κηδεία του ασθενή πριν καν αυτός αποβιώσει, θα έπρεπε να αναγνωρίσουν το λάθος τους, όμως στην Ελλάδα σπανίως συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το «τριφύλλι» με το νέο διοικητικό του σχήμα σε συνδυασμό με την παρουσία του Τάκη Τριαντόπουλου, θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, δίχως τον Μάνο Παπαδόπουλο, αλλά με άλλους ανθρώπους που είναι συναισθηματικά δεμένοι με το σύλλογο.

Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά, με την ομάδα πάντως να έχει βολιδοσκοπήσει ορισμένους μεταγραφικούς στόχους. Ωστόσο πλέον άπαντες μπορούν να αισθάνονται μία σιγουριά για το μέλλον, παρά το γεγονός ότι στην ανακοίνωση φάνηκε καθαρά ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει αλλάξει ακόμα ρότα και περιμένει να βρεθεί διάδοχη κατάσταση για να μεταβιβάσει έναντι 25.000.000 ευρώ το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ.

Προς το παρόν πάντως τα πολλά... μποφόρ κόπασαν και όσοι φοβούνταν ή ήλπιζαν σε διάλυση των πρωταθλητών Ελλάδας θα πρέπει να το ξανασκεφτούν και να κοιτάξουν τα προβλήματα που ενδεχομένως να υπάρξουν στα δικά τους «χωράφια»...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ