25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνεχίζει ο Ταμπάκης, ανανέωσε ο Στέλιος Ιωάννου και άλλοι και άλλοι 6 στον Προμηθέα Χαλανδρίου

Στον Προμηθέα Χαλανδρίου θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο Στέλιος Ιωάννου, ο οποίος παρέμεινε για δεύτερη στη σειρά σεζόν στην ομάδα των Βορείων προαστίων, και θα αγωνιστεί στην Β' ΕΣΚΑ.

Μαζί του ανανέωσαν οι Νίκος Μανωλάς, Αντώνης Μπελεξής, Νίκος Γαλάνης, Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, Θοδωρής Κιούσης και Κωνσταντίνος Ταμπάκης. Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Χρήστος Πάτσιος.

Επίσης και τη νέα σεζόν προπονητής της ομάδας θα είναι ο Φίλιππος Ταμπάκης : «Ειμαστε στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσουμε οτι ανανεωθηκε η συνεργασια μας με τον coach Filippos Tampakis και θα πορευτουμε μαζι και την επομενη χρονια αγωνιζομενοι στο Πρωταθλημα της B ΕΣΚΑ! Καλη επιτυχια coach τη νεα χρονια με την αντρικη ομαδα του Προμηθεα Χαλανδριου!»

Αναλυτικά : «Ειμαστε στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσουμε οτι συμφωνησαν να συνεχισουν να αγωνιζονται στην αντρικη μας ομαδα και την επομενη σεζον ο Stelios Ioannou,ο Nick Manolas, ο Antonis Belexis, ο Νίκος Γαλάνης, ο Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, ο θοδωρης κιουσης, o Κωσταντίνος Ταμπάκης.
Επισης λυθηκε η συνεργασια της ομαδος μας με τον Χρηστο Πατσιο, τον οποιο ευχαριστουμε για την προσφορα του και του ευχομαστε καλη συνεχεια στην καριερα του!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ