23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μπουρούσης στην ακαδημία του Παναθηναϊκού (pics)

Το καλοκαιρινό καμπ της ακαδημίας του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε εξέλιξη και προσκεκλημένος στην τρίτη ημέρα ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο σέντερ των "πρασίνων" φωτογραφήθηκε με τους νεαρούς αθλητές, υπέγραψε πολλά αυτόγραφα ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις. Όταν κλήθηκε στην Εθνική για πρώτη φορά το 2005, βρισκόταν για προπονήσεις στο Λος Άντζελες και όπως τόνισε τα παράτησε όλα για να πάει στο Καρπενήσι.

Αποκάλυψε παράλληλα πως πρότυπό του ήταν ο Δήμος Ντικούδης ενώ ένας από τους δυσκολότερους αντιπάλους του στο παρκέ ήταν ο Μάικ Μπατίστ. Όσο για το αν είχε ασχοληθεί ποτέ με άλλο άθλημα, εκμυστηρεύτηκε πως ήταν τερματοφύλακας σε μικρή ηλικία. Τότε τον διέκοψε ο υπεύθυνος των "πράσινων" ακαδημιών, Γιώργος Καλαϊτζής, που χαριτολογώντας είπε: “Ευτυχώς το 2004 πήραμε το ευρωπαϊκό επειδή τερματοφύλακας ήταν ο Νικοπολίδης και όχι ο Διαμαντίδης ή ο Μπουρούσης”.

Τέλος ο Καρδιτσιώτης σέντερ ρωτήθηκε για το επάγγελμα που ήθελε να κάνει όταν ήταν μικρός,  απαντώντας πως ήθελε να γίνει μαραγκός όπως ο πατέρας του. Με αφορμή αυτή την ερώτηση παρότρυνε τα παιδιά που μένουν στην επαρχία να συμμετέχουν σε προγράμματα όπως το Summer Camp της PAO BC Academy καθώς έτσι έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με έμπειρους προπονητές και με εξοπλισμό που δυστυχώς δεν υπάρχει στην επαρχία.

Δείτε φωτογραφίες:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ