19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Η… σκιά του Κόμπι

Το ντοκιμαντέρ «The Last Dance», που ασχολείται με το Μάικλ Τζόρνταν και το έκτο πρωτάθλημα που κατέκτησε με τους Σικάγο Μπουλς την αγωνιστική περίοδο 1997-1998, ίσως αποδειχθεί απλώς η αρχή για τη δημιουργία κι άλλων τέτοιου είδους σειρών.

Τηλεοπτικό συνεργείο ακολουθούσε τον Κόμπι Μπράιαντ στις τελευταίες δύο σεζόν της καριέρας του με τους Λος Άντζελες Λέικερς και μπορεί να μην κατάφερε να πανηγύρισε κι εκείνος τον τίτλο, όπως έγινε με τον «Air», ωστόσο το ενδιαφέρον για το πώς πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια του στο ΝΒΑ είναι μεγάλο. Ο σχολιαστής των παιχνιδιών των «λιμνανθρώπων», Τζον Άιρλαντ, αποκάλυψε πως συνεργείο του παραγωγού και συγγραφέα Γκόθαμ Τσόπρα ακολουθούσε τον αδικοχαμένο γκαρντ σε κάθε βήμα του και δεν αποκλείεται αυτό το υλικό να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά για τη δημιουργία εκτενούς ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε εκείνον.

Ο Γκόθαμ Τσόπρα είναι ο δημιουργός ενός άλλου ντοκιμαντέρ, του «Kobe Bryant’s Muse», για τον Κόμπι Μπράιαντ και τη ζωή του. Τώρα, ο Αμερικανός παραγωγός και συγγραφέας είναι πιθανό να ακολουθήσει τα χνάρια των συντελεστών του «The Last Dance», ώστε να δημιουργήσει νέα σειρά ντοκιμαντέρ για το θρυλικό γκαρντ, από τις σεζόν 2014-2015 και 2015-2016, τις τελευταίες του στα παρκέ του «μαγικού κόσμου».

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο και άπαντες θα ήθελαν να δουν κάτι αντίστοιχο με το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο εάν και πότε η οικογένειά του θα δώσει την άδεια για να ξεκινήσει η δημιουργία του, μετά τον αδόκητο θάνατο του ίδιου, της 13χρονης κόρης του Τζιάνα κι άλλων εφτά ατόμων στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, ύστερα από την πτώση ελικοπτέρου, τον περασμένο Ιανουάριο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Could a new Kobe documentary be in the works thanks to #TheLastDance? More with @gchopra on @venicemase & John Ireland tomorrow on 710 AM ESPN (listen link in bio)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPNLA (@espnlosangeles) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ