23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρμάνι: «Μου λείπουν τα βράδια στο Forum»

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Gazzetta dello Sport" παραδέχθηκε ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα αλλά και να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ενώ φάνηκε πεπεισμένος ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς του Ετόρε Μεσίνα θα είναι εμφανές σύντομα.

Ο Ιταλός ιδιοκτήτης των Μιλανέζων σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διανύει η χώρα και η πόλη του έχει σταθεί δίπλα στο ιατρικό προσωπικό και αποκάλυψε πόσο του λείπουν τα βράδια στο γήπεδο αλλά πάνω απ' όλα προέχει η υγεία.

«Μου λείπουν τα βράδια στο Forum για τα παιχνίδια της Μιλάνο. Αλλά ήταν σωστό να σταματήσει και ισχύει και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Προτεραιότητα η ασφάλεια. Είμαι ανυπόμονος, αλλά γνωρίζω ότι η προσπάθεια όλων μας θα μας βγάλει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Θα επιστρέψουμε στο Forum σύντομα. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές σήμερα διατρέχουν κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή για να σώσει τη δική μας. Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι και πρέπει να τους σεβαστούμε και να τους υποστηρίξουμε» ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Ετόρε Μεσίνα:

«Ο Ετόρε Μεσίνα έχει ήδη δώσει μια νέα φιλοσοφία για τη μέθοδο και τον πολιτισμό και με την πάροδο του χρόνου θα γίνει όλο και πιο εμφανής στα αποτελέσματα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ