24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκλονίζει ο Χρήστος Βασιλειάδης : «Χάσαμε τις παρέες μας, όλα εξατμίστηκαν»

Ο Χρήστος Βασιλειάδης είναι από τους ανθρώπους που σπάνια εμφανίζονται στα μέσα, κάνοντας δηλώσεις.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Πρωτέα Βούλα θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα του για την κατάσταση την οποία ζει η χώρα, και ανυπομονεί τα ολοκληρωθεί αυτή η κατάσταση, ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη νίκη, απέναντι σε έναν εχθρό που δεν μπορούμε να δούμε, όπως αναφέρει, ενώ προτρέπει άπαντες να μείνουν σπίτι.

Αναλυτικά :

«Μήνυμα κ. Χρήστου Βασιλειάδη, Προέδρου ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ.
❝Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα και καλή δύναμη!!
Περνάμε πραγματικά μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Έναν πόλεμο που δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε καν να δούμε τον εχθρό.
Για όλους εμάς που ο Πρωτέας έχει γίνει τρόπος ζωής, είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση.
Χάσαμε τις παρέες μας, τη χαρά των παιδιών, τα παιχνίδια, την κοινωνικότητα, όλα εξατμίστηκαν όταν αποφασίσαμε να «κλείσουμε» το Σύλλογο.
Και για όλους εμάς που έχουμε μια ευθύνη, μικρή ή μεγάλη, το έλλειμμα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, αλλά ειδικά σήμερα που είναι Σάββατο και τόσο ωραίος καιρός, ξύπνησα το πρωί και σκεφτόμουν πόσο μας λείπουν οι φωνές και τα γέλια των παιδιών, ο καφές με τους φίλους, τα σουβλάκια μας, όλα αυτά που τα λέμε «η μεγάλη οικογένεια του Πρωτέα».
Πόσο λείπουν σε όλους μας οι αγώνες των παιδιών, μικρών και μεγάλων, οι φωνές, τα συναισθήματα, όλα.
Σαν Διοίκηση έχουμε καθήκον απέναντι στον εαυτό μας, αλλά και προς όλα αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους, να κρατήσουμε το φως ανοιχτό, ώστε όταν ανοίξουμε ξανά, να είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τα προγράμματα γυμναστικής στο σπίτι και οι ασκήσεις τεχνικής με τη μπάλα που βρίσκουν όλοι στο σάιτ μας, είναι για να κρατούν τα παιδιά σε εγρήγορση, αλλά και για να τους θυμίζουν την προσπάθεια αλλά και την πειθαρχία, τόσο απαραίτητα για να μπορέσουν όλοι να απασχοληθούν και να ξεπεράσουν όσο το δυνατόν πιο εύκολα τον απαραίτητο εγκλεισμό του «Μένουμε Σπίτι», που υποστηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη σαν Σύλλογος.
Το μυαλό μας είναι επίσης στους εργαζόμενους στο Σύλλογό μας που πρέπει να βρούμε τρόπο να τους στηρίξουμε όσο μπορούμε, ώστε όταν γυρίσουμε να είναι όλοι εκεί.
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε όλοι. Μένουμε σε επαφή από μακριά, νοιαζόμαστε και το δείχνουμε. Όλοι έχουμε ανάγκη από την επαφή και την αγάπη. Ενισχύουμε ο ένας τον άλλον, δίνουμε κουράγιο, προσέχουμε τα παιδιά μας και τους γονείς μας, όσοι τουλάχιστον έχουμε ακόμα την ευτυχία να τους έχουμε, αλλά από μακριά και με προσοχή.
Δεν έχω και πολλά να σας πω, δεν είμαι ειδικός. Ακούμε όμως τους ειδικούς. ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
Αγαπητοί φίλοι,
Θα περάσουμε πιο δύσκολες μέρες. Έτσι φαίνεται και μάλλον έτσι θα είναι.
Αλλά με υπομονή και καρτερικότητα θα νικήσουμε. Και σας υπόσχομαι ότι όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα κάνουμε το μεγαλύτερο πάρτι για να γιορτάσουμε όλοι μαζί.
Καλή δύναμη σε όλους!!! ❞»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ