26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζόρτζεβιτς: «Ελπίζουμε να συνεχιστεί η σεζόν»

Η Βίρτους Μπολόνια μετά το ολιγοήμερο διάλειμμα λόγω της έξαρσης του κορονοϊού επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ελπίζει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Αναλυτικά ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε: «Είμαστε πάλι πίσω στη δουλεία μετά το διάλειμμα. Συνεχίζουμε να δίνουμε στους ανθρώπους μας ότι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους και να ανακτήσουν την πλήρη δύναμή τους και την προετοιμασία τους. Δεν εγκαταλείπουμε.

Μια εταιρεία θα έρθει εδώ για να καθαρίσει τις εγκαταστάσεις μας προκειμένου να συνεχίσουμε. Ελπίζουμε ότι η σεζόν θα συνεχιστεί. Ας ελπίσουμε ότι θα σας δούμε σύντομα και θα παίξουμε και πάλι καλό μπάσκετ» ήταν τα λόγια του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Eνώ γνωστό έγινε και το πρόγραμμα προπονήσεων που θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής η ομάδα. Ένας υπάλληλος θα υπάρχει για να ανοίγει το γήπεδο, δύο παίκτες θα προπονούνται, ο ένας στην αίθουσα με τα βάρη και ο άλλος στην κεντρική σάλα. Ο εξοπλισμός και το γήπεδο θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ