21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ισπανική επέλαση στο Champions League!

Το Champions League αναπόφευκτα συνδέθηκε με την Ισπανία στην παρθενική του σεζόν, λόγω της κατάκτησης από την Τενερίφη. Όπως φαίνεται, όμως, διαρκώς αυξάνονται οι ομάδες από την Ισπανία που το εμπιστεύονται βλέποντας ότι στο κλειστό κλαμπ των διοργανώσεων της Ευρωλίγκας, δεν θα έχουν τύχη. Η Μούρθια, η Μπανταλόνα και η Εστουντιάντες, είναι τρεις νέες προσθήκες στις 54 ομάδες που θα αρχίσουν το επόμενο Champions League, μέχρι να καταλήξουν οι 32 των ομίλων.

Είναι άγνωστο ακόμα αν αυτές οι τρεις θα εμπλακούν στη διαδικασία των προκριματικών ή αν θα μπουν κατευθείαν σε ομίλους, όμως, το βέβαιο είναι ότι αποτελούν μέλη της διοργάνωσης και φυσικά λόγω... καταγωγής δίνουν επιπλέον λόγους ικανοποίησης στα στελέχη του Champions League.

"Με χαρά καλωσορίζω τέσσερις ομάδες από μία από τις πιο δυνατές λίγκες της Ευρώπης και είμαι πεπεισμένος ότι θα φέρουν κάτι ξεχωριστό στη διοργάνωση την επόμενη σεζόν", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός. Και πρόσθεσε:

"Η παρουσία τους υπογραμμίζει την επιτυχημένη εμπειρία της Τενερίφε, νικήτριας του τροπαίου τη σεζόν που πέρασε, και είμαστε ευχαριστημένοι που θα δούμε περισσότερες ισπανικές ομάδες να έχουν πειστεί από την πραγματικά πανευρωπαϊκή φύση του Basketball Champions League και την έμφαση που δίνει στη δημιουργία μιας διεθνούς διοργάνωσης συλλόγων, η οποία βασίζεται στην αξιοκρατία. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ιστορικές ομάδες να επιλέγουν το Basketball Champions League για την επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ