26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μακάμπι απάντησε στην Έφες

Θέμα δημιούργησαν οι άνθρωποι της Αναντόλου Έφες και σάιτ της Τουρκίας για το γεγονός ότι υποβλήθηκαν τα μέλη της αποστολής για τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε εξονυχιστικό έλεγχος στο αεροδρόμιο.

Υπάρχουν φωτογραφίες όπου άνθρωποι της ασφάλειας του αεροδρομίου ψάχνουν εξονυχιστικά τις αποσκευές τους και δήλωση του Εργκίν Αταμάν που δηλώνει έξαλλος. Η θέση της Μακάμπι, όμως, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό twitter της ομάδας έδωσε μια διαφορετική διάσταση στο συμβάν.

Η Μακάμπι υποστηρίζει πως κακώς έχει αφεθεί ίσως να εννοηθεί πως ο έλεγχος διεξάγεται στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ ή πως είναι Ισραηλινοί αυτοί που ψάχνουν τις αποσκευές. Δείτε την ανάρτηση:

"Αναφορικά με δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: Όπως είναι γνωστό οι έλεγχοι στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης γίνονται από προσωπικό ασφαλείας που είναι Τούρκοι και τσέκαραν την αποστολή της Έφες πριν αναχωρήσει για το Ισραήλ. Επίσης, θα θέλαμε να σημειώσουμε πως υποβαλλόμαστε στην ίδια ακριβώς έρευνα όταν επιστρέφουμε από την Τουρκία στο Ισραήλ. Κατά την άφιξή της στο Ισραήλ, την αποστολή της Έφες υποδέχθηκε άνθρωπος της ομάδας μας, όπως γίνεται για κάθε ομάδας της Ευρωλίκγας που έρχεται να παίξει στο Ισραήλ".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ