26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ομπράντοβιτς: «Αν δεν σέβονται τους εαυτούς τους να σέβονται τον κόσμο»

Έντονα παράπονα είχε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τους παίκτες του, μετά το διασυρμό της Φενέρμπαχτσε από τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας με 94-65.

Ο Σέρβος τεχνικός «άστραψε και βρόντηξε» στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης, που συνέχισε να παίζει στο υψηλό επίπεδο που το κάνει το τελευταίο διάστημα. Είχε τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος. Ό,τι προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε από την πλευρά μας δεν πήγε καλά, ήταν κακό. Η Ρεάλ είχε την κυριαρχία. 

Μπορεί να έχεις κακές μέρες, συμβαίνει. Όμως, δεν γίνεται να υπάρχουν στιγμές στις οποίες δεν παλεύεις. Κάποιοι παίκτες μου δεν πάλεψαν απόψε. Τους το είπα και στα αποδυτήρια αυτό. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Πρέπει να σεβόμαστε όσους μας έχουν στηρίξει αυτά τα επτά χρόνια, το κοινό της ομάδας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν την εικόνα που είδαν στο παρκέ. Όλοι έχουν τα όριά τους. Εμείς τα παρατήσαμε ύστερα από κάποια λεπτά, αυτό νιώθω. Αυτό είναι κάτι πραγματικά άσχημο. Λυπάμαι, ο κόσμος μας δεν άξιζε κάτι τέτοιο» και συνέχισε λέγοντας:

«Είπα στο τελευταίο τάιμ άουτ στους παίκτες μου πως αν δεν σέβονται τους εαυτούς τους, τουλάχιστον πρέπει να σέβονται τον κόσμο εδώ. Παίξαμε χωρίς συγκέντρωση και όταν δεν υπάρχει συγκέντρωση δεν βρίσκεις κίνητρο. Πρέπει να ξέρουμε για τι αγωνιζόμαστε. Πρέπει να σέβεσαι τον εαυτό σου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ