25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

O Πρίντεζης “έκλεισε” πέρυσι και ο Μάντζαρης την Τετάρτη

Πέρυσι στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μετά το νέο buzzer beater του Βασίλη Σπανούλη (που έκλεισε και την υπόθεση τίτλος για τον Ολυμπιακό) ο Kill Bill και ο Γιώργος Πρίντεζης κάθονταν αγκαλιά σε μια γωνιά όταν πλησίασαν οι δημοσιογράφοι.

«Βασίλη συγχαρητήρια, τι θα γίνει με το μέλλον σου, θα είναι εδώ στον Ολυμπιακό» ήταν μια από τις ερωτήσεις αλλά ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων δεν πρόλαβε να απαντήσει, το έκανε για αυτόν ο Γιώργος Πρίντεζης.

"Που να πάει ρε παιδιά ;  Θα βρει καλύτερα από εδώ, τέτοια ομάδα και τέτοια παρέα"  με τον Βασίλη Σπανούλη να χαμογελάει και να του λέει εδώ μαζί θα μείνουμε".

Οι δύο άντρες,  από τη στιγμή που ο Βασίλης πήγε στον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο οι δύο πυλώνες της ομάδας και του ελληνικού κορμού, αλλά και δύο πολύ καλοί φίλοι.

Οταν ο Kill Bill ανανέωσε με συνοπτικές διαδικασίες λίγες μέρες μετά το συμβόλαιό του, ο Πρίντεζης ήταν από τους πρώτους που τον πήρε τηλέφωνο να τον συγχαρεί και ο αρχηγός του απάντησε: "Εδώ μαζί" δίνοντάς του ένα μήνυμα ώστε να το θυμάται για αυτές  τις μέρες μετά από ένα χρόνο όπου θα πήγαινε και αυτός να ανανεώσει.

Ο Πρίντεζης δεν είχε επιτρέψει ουσιαστικά ούτε καν να δεχτεί προτάσεις (εδώ έχει χάσει χρήματα στο παρελθόν από την τσέπη του για να σπάσει το συμβόλαιό του στη Μάλαγα και να έρθει στον Ολυμπιακό) και έκλεισε αμέσως, αλλά ουσιαστικά το είχε στο μυαλό του εδώ και ένα χρόνο όταν είδε να μένει και ο Σπανούλης .  Εκεί είχε "κλείσει" ουσιαστικά και η ανανέωση του Πρίντεζη, ένα χρόνο νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου του !

"Ανανεώστε και τον Βαγγέλη" ήταν η προτροπή του προς τους προέδρους του Ολυμπιακού στη δική του συνάντηση την Τετάρτη, δύο μέρες πριν το ραντεβού του Μάντζαρη και ουσιαστικά εκείνη τη στιγμή είχε "τελειώσει" και η δεύτερη ανανέωση που ήταν ανοιχτή σε 'Ελληνα παίκτη.

Τα τελευταία χρόνια ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν συνειδητοποιήσει πως οι 'Ελληνες "ματώνουν" και για το τελευταίο ευρώ του συμβολαίου τους και είναι αλήθεια ότι τους ανταμείβουν ανάλογα, όμως και από την πλευρά τους οι τελευταίοι απολαμβάνουν αυτή την παρέα και τη χημεία που έχουν δημιουργήσει σε αυτή την ομάδα και δεν βάζουν ως πρώτο ζητούμενο στη διαπραγμάτευσή τους τα χρήματα.

Τόσο ο Πρίντεζης όσο και ο Μάντζαρης μπορούσαν να πάρουν περισσότερα χρήματα αν έπαιρναν μεταγραφή, αλλά όπου και αν πήγαιναν δεν θα έβρισκαν αυτό το κλίμα που έχουν φτιάξει όλοι μαζί στον Ολυμπιακό. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ