24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η προσέγγιση μετράει

Ο τρόπος προσέγγισης, οι κουβέντες που θα ειπωθούν και το πως θα νοιώσει ο Βαγγέλης Μάντζαρης στη συνάντηση με τους προέδρους του Ολυμπιακού θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του.

 

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Πρίντεζη, σειρά παίρνει ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο 27χρονος γκαρντ των "ερυθρόλευκων" θα συναντηθεί αύριο (16/6) με την διοίκηση της ομάδας ώστε να συζητήσει την ανανέωση του δικού του συμβολαίου. Και οι δύο πλευρές είναι θετικές προς αυτήν την κατεύθυνση, όμως η περίπτωσή του δεν είναι τόσο απλή, λόγω των προτάσεων που έχει στα χέρια του ο παίκτης.

Προφανώς οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θέλουν να συμφωνήσουν γρήγορα με τον Μάντζαρη, όπως έγινε χθες (14/6) με τον Πρίντεζη, που παρέμεινε στο λιμάνι της καρδιάς του, ωστόσο πρέπει να ξεπεραστούν αυτά τα τα εμπόδια, δεδομένου και του επίσημου ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού αλλά και της Εφες Αναντολού για τον διεθνή γκαρντ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ουσιαστικά δεν θέλησε καν να δεχτεί προτάσεις από άλλες ομάδες θέλοντας να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και ο Βαγγέλης Μάντζαρης επίσης η πρώτη και βασική του επιλογή είναι να μείνει στην ομάδα με την οποία ανδρώθηκε μπασκετικά.  Τα εκατομμύρια από την Πόλη και το ΟΑΚΑ είναι αρκετά δελεαστικά, αλλά θα μετρήσει και ο τρόπος με τον οποίο θα τον προσεγγίσουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.  

Με δεδομένο ότι οι ετήσιες αποδοχές του παίκτη είναι στις 450.000 ευρώ περίπου, αναμένεται μια σημαντική αύξηση, με βάση και την προσφορά του παίκτη στην ομάδα. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ