22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μπασκόνια «έσβησε» τη Βιλερμπάν

Η Μπασκόνια πήρε νίκη γοήτρου κόντρα στη Βιλερμπάν με 79-65, σ' ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα...

Το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ξεπέρασε το σοκ της ήττας από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι επανήλθε στις επιτυχίες φτάνοντας στο 9-15 και συγκατοικεί στη δωδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τους ηττημένους αλλά και με τις Ζαλγκίρις, Χίμκι. Η τελευταία πάντως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική κι αυτό διότι οι Βάσκοι ζορίστηκαν μόνο για ένα ημίχρονο (39-37). Στη συνέχεια έσφιξαν την άμυνά τους κι έφτασαν σε μία τόσο εύκολη νίκη όσο το τελικό 79-65 που έγραφε το ταμπλό της «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» με την κόρνα της λήξης.

ΜΑΕΣΤΡΟΣ: Ο Σεμάζ Κρίστον φαίνεται ότι αλλάζει προς το καλύτερο την ομάδα του. Ο Αμερικανός γκαρντ ο οποίος αποκτήθηκε πριν από μία εβδομάδα τελείωσε τον αγώνα με 11 πόντους και ισάριθμες ασίστ. Εξαιρετικός ως συνήθως και ο Τόκο Σενγκέλια με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τους Γάλλους, ο Άντριαν Πέιν πάλεψε μόνος του με 16 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Για δύο λόγους πήρε την άνετη νίκη η Μπασκόνια. Ο πρώτος ήταν η κυριαρχία στις δύο ρακέτες η οποία αποτυπώνεται στα ριμπάουντ (35-21) και ο δεύτερος ότι σούταρε με καλύτερα ποσοστά σε βολές, δίποντα και τρίποντα. Απλό άλλα ξεκάθαρο.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ