22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σφαλιάρα» της Άλμπα στην προβληματική Αρμάνι

Η Άλμπα Βερολίνου πανηγύρισε πολύ μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο (102-96) η οποία δεν πείθει με την απόδοσή της.

Η ομάδα του Αΐτο Γκαρσία Ρενέσες είναι μία από τις πιο καλοδουλεμένες στην Ευρώπη κι αυτό φάνηκε ξανά, παρά το γεγονός ότι δεν έχει μεγάλα κι ακριβοπληρωμένα αστέρια. Οι Βερολινέζοι ξέφυγαν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα κι ανέβηκαν στο 8-15, ενώ οι Λομβαρδοί -οι οποίοι δεν γλίτωσαν αυτή τη φορά από... θαύμα, όπως είχε γίνει πριν μία εβδομάδα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου- έπεσαν στο 11-12.

Από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε ότι η Άλμπα θα ήταν μαχητική και δεν θα παραδινόταν. Στο ημίχρονο οι δύο αντίπαλοι ήταν ισόπαλοι 45-45 και στο 30' παρέμεναν κοντά (73-75). Ωστόσο στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και ξέφυγαν 90-77. Το σύνολο του Έτορε Μεσίνα προσπάθησε και πλησίασε στο σκορ, όμως οι Γερμανοί έμειναν ψύχραιμοι και δραπέτευσαν με διπλό από το «Μεντιολάνουμ Φόρουμ».

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΕΣΤΡΟΣ: Ο Μάρκους Έρικσον πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σταμάτησε στους 22 πόντους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του για την τρέχουσα σεζόν, καθώς είχε πετύχει 22 και στην εκτός έδρας νίκη της Άλμπα στο ΣΕΦ. Εντυπωσιακός και ο Πέιτον Σίβα με 12 πόντους και 7 ασίστ. Για τους ηττημένους ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ ήταν ο κορυφαίος με 20 πόντους και 5 ασίστ.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η μέτρια άμυνα της Αρμάνι τιμωρήθηκε στον απόλυτο βαθμό από τους παίκτες του Ρενέσες. Είναι χαρακτηριστικό ότι τελείωσαν το παιχνίδι με εντυπωσιακά ποσοστά. Εκτός από τις 26/29 βολές, σούταραν 23/46 δίποντα, αλλά και 10/22 τρίποντα. Δεν χρειάζονταν κάτι άλλο...

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ