19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιασικεβίτσιους: «Να ματσάρουμε το ταλέντο του Ολυμπιακού με σκληράδα»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για το εντός έδρας παιχνίδι της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο «Σάρας»:

«Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά νέα set plays. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο άνθρωπος που έχει την μπάλα στα χέρια του. Έχει αναβαθμιστεί ο ρόλος των Ουέιντ Μπάλτνγουιν και Σάσα Βεζένκοφ. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ένα σημαντικό κομμάτι της επίθεσής τους και έχουν σουτέρ όπως ο Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος μπορεί να ελέγξει την μπάλα. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε τον ρυθμό μας και να είμαστε επιθετικοί. Έχουν πολύ ταλέντο, πρέπει να το "ματσάρουμε" με σκληράδα και παίζοντας το παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του ο Αρτούρας Μιλάκνις πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός προχώρησε πρόσφατα σε μερικές αλλαγές, όμως έχει κρατήσει τη σκληράδα του. Ορισμένοι παίκτες γνώριζαν τον κόουτς Μπαρτζώκα από το παρελθόν, επομένως θεωρώ πως η μετάβαση ήταν πιο ομαλή, συγκριτικά με άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague στο κομμάτι των ριμπάουντ και κερδίζει πολλά φάουλ. Αυτό σημαίνει πως αγωνίζεται με πολλές επαφές και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το κοινό μας για άλλο ένα sold out».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ