19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

EuroLeague: «Νυχτερίδες» για πλέι οφ, ασταμάτητη Εφές (vids)

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Στη μία χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι και στην άλλη οι γηπεδούχοι.

Στη «μάχη» με ελληνικό ενδιαφέρον, ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στην έδρα της Βαλένθια χάνοντας με 94-87, βλέποντας το νικηφόρο σερί του να σταματάει στους τρεις αγώνες. Οι «πράσινοι» για τρία δεκάλεπτα παρέπαιαν στην άμυνά τους, όμως όταν έκαναν την αντεπίθεση κατάφεραν να φτάσουν κοντά στη νίκη, όχι όμως και να την πάρουν. Πλέον έπεσαν στο 13-9 παραμένοντας στην έκτη θέση αλλά χάνοντας την ευκαιρία να πιάσουν στην πέμπτη θέση τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ οι «νυχτερίδες» πατούν γερά στην οκτάδα καθώς συγκατοικούν στην έβδομη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο έχοντας 11-11. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Στο χρονικά πρώτο παιχνίδι της Παρασκευής (31/1), η Αναντολού Εφές έκανε το καθήκον της και πέρασε από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα με 85-78, πραγματοποιώντας σπουδαίο πρώτο ημίχρονο. Οι περσινοί φιναλίστ της διοργάνωσης ανέβηκαν στο 19-3 και παραμένουν με διαφορά ασφαλείας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν για τέταρτο διαδοχικό ματς και με 9-13 βλέπουν τα όνειρα για οκτάδα να σβήνουν. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Δείτε τα συνολικά αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε videos από τις δύο αναμετρήσεις: 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ