28.9 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Ανατροπή για Μπουλς, «διπλό» οι Σίξερς (vids)

Οι Σικάγο Μπουλς βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 19π., αλλά βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη στο φινάλε με 118-116 επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «United Center».

Ας είναι καλά ο Ζακ Λαβίν και οι 42π. του, ενώ 17π. σκόραρε ο Λάουρι Μαρκάναν και από 11π. οι Λουκ Κορνέτ και Κόμπι Ουάιτ. Ο Κέβιν Λοβ, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των φιλοξενουμένων με 29π., είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε. Στους 26π. «σταμάτησε» ο Κόλιν Σέξτον και από 16π. είχαν οι Τσεντί Οσμάν και Ντάριους Γκάρλαντ.

https://www.youtube.com/watch?v=YUtu34lJ8Sk

https://www.youtube.com/watch?v=azeLE3_056g

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς είχαν να κερδίσουν εκτός έδρας από το Δεκέμβριο, τα κατάφεραν στο «Madison Square Garden», 90-87 τους Νιου Γιορκ Νικς, και συμπλήρωσαν έξι διαδοχικές νίκες. O Μπεν Σίμονς ηγήθηκε επιθετικά με 21π., ενώ είχε και εφτά ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, με τον Τζος Ρίτσαρντσον να συνεισφέρει 18π. και το Φουρκάν Κορκμάζ 17π. Ο Μάρκους Μόρις (20π.) πήρε το τελευταίο σουτ της αναμέτρησης, από το κέντρο του γηπέδου, αλλά δεν βρήκε στόχο. «Διπλός» με 14π. και δώδεκα ριμπάουντ ήταν ο Τζούλιους Ραντλ, είχε όμως 5/13 σουτ εντός παιδιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=rUVGfMUoDdY

https://www.youtube.com/watch?v=DdYMrULQ2-M



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ