22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαν στο σπίτι της η Βαλένθια στη Ρωσία

Δεύτερο διαδοχικό διπλό της Βαλένθια επί ρωσικού εδάφους, καθώς άλωσε και την Αγία Πετρούπολη νικώντας τη Ζενίτ με 86-81, έχοντας εντυπωσιακά ποσοστά.

Με αυτήν τη νίκη οι «νυχτερίδες» βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 10-10 κι ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση, ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 6-14 και είδαν το σερί των δύο σερί νικών να διακόπτεται, με αποτέλεσμα να παραμένουν στην τελευταία θέση.

Για τριάντα λεπτά οι παίκτες του Χάουμε Πονσαρνάου ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και ξέφυγαν με διαφορά δώδεκα πόντων (51-63). Ωστόσο στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι έκαναν αντεπίθεση διαρκείας και μετέτρεψαν το εις βάρος τους 74-64 του 34', σε 74-74, τρία λεπτά πριν το φινάλε. Η ισπανική ομάδα όμως ήταν πιο ψύχραιμη στο τέλος και βρίσκοντας λύσεις «δραπέτευσε» με δεύτερο διαδοχικό διπλό από τη Ρωσία (81-86), ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο τη «διαβολοβδομάδα».

ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ: Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς εξελίχτηκε στη μορφή του αγώνα για τη Βαλένθια. Ο Σέρβος γκαρντ ήταν εξαιρετικός και τελείωσε την αναμέτρηση με 14 πόντους. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Άντριου Αλμπισί ο οποίος σημείωσε 18 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετοί. 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με τα ποσοστά που εκτέλεσε η Βαλένθια δεν θα μπορούσε να ηττηθεί. Οι «νυχτερίδες» τελείωσαν τον αγώνα με 11/11 βολές, 21/35 δίποντα και 11/17 τρίποντα. Δεν χρειάζεται να αναλυθεί κάτι άλλο...

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ