20.7 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Άνοιξε… τις πόρτες η μπουτίκ του Προμηθέα (pics)

Ο Προμηθέας Πάτρας δείχνει σημάδια βελτίωσης και εξέλιξης όχι μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές αλλά και εκτός αγωνιστικού πλαισίου. Πλέον είναι στη διαθεσιμότητα του κόσμου μια ολοκαίνουργια μπουτίκ των Πατρινών δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν διάφορα αξεσουάρ και φανέλες της ομάδας.

Δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των φίλων του Συλλόγου για μόνιμη και σταθερή λειτουργία της μπουτίκ του Προμηθέα και εκτός του "Δημ. Τόφαλος" (όπου λειτουργεί όταν αγωνίζεται η Ανδρική Ομάδα) θέτει σε μόνιμη λειτουργία την μπουτίκ της ομάδας στον 1ο όροφο (δίπλα στο Κυλικείο) του Προπονητικού Κέντρου του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο.

Η μπουτικ θα λειτουργεί καθημερινά -εκτός αργιών- (Δευτέρα με Παρασκευή) από 16:30 ως 20:30 και το Σαββατοκύριακο 10;00-14:00.

Αυτές τις ημέρες θα λειτουργήσει σήμερα ως τις 9 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο των φιλικών αγώνων της Ακαδημίας 10:00-16:00
Έτσι, ο καθένας, πλέον, θα μπορεί να προμηθευθεί καθημερινά αγωνιστικές στολές (φανέλες, σορτς και φόρμες), καθημερινά ρούχα (t-shirt, μπλουζάκια, ζακέτες και μπουφάν με τα διακριτικά της ομάδας), τσάντες και τα υπόλοιπα ανανμνηστικά του Προμηθέα (κούπες, καπέλα, κασκόλ, μπρελόκ κ.ο.κ).
Θυμίζουμε πως τα προϊόντα της μπουτίκ με τις τιμές τους υπάρχουν τόσο στο site του Συλλόγου, όσο και στον λογαριασμό του Προμηθέα στο Facebook, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν -με την επίδειξη της κάρτας τους- έκπτωση 10%.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ