21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ράντολφ: «Να κατακτήσουμε τίτλους»

O Άντονι Ράντολφ ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ με 22 πόντους (5/11 τρίποντα), στη νίκη των Μαδριλένων επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με 87-75. Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του εμφανίστηκε αρκετά προσγειωμένος και επικεντρωμένος στους τελικούς στόχους της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς και πως θα προσπαθούσαν να επιστρέψουν, οπότε έπρεπε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πιστεύω πως δουλεύουμε καλά ως ομάδα και θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό ότι δουλεύουμε όλοι μαζί. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τίτλους, πρέπει να βελτιωθούμε».

Με τη σειρά του Ουόλτερ Ταβάρες που ήταν επίσης εξαιρετικός με 14 πόντους και 14 ριμπάουντ επεσήμανε τη σπουδαιότητα της αμυντικής προσπάθειας της "Βασίλισσας". 

Τα ακριβή του λόγια ήταν: «Η άμυνα για εμάς ήταν το κλειδί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Ήμασταν συγκεντρωμένοι κρατήσαμε σε υψηλά επίπεδα την ενέργεια. Έχουμε πολλά ακόμα περιθώρια για να βελτιωθούμε. Οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Tέλος, ο Ρούντι Φερνάντεθ έσπευσε να πανηγυρίσει τη νίκη της ομάδας του στο twitter, όπου ανέβασε μία φωτογραφία και τη συνόδευσε με την περιγραφή:

"Πολύ καλό παιχνίδι για όλη την ομάδα, σε ένα δύσκολο γήπεδο". 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ