23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μάντζαρης 4ος πασέρ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Ακόμη και μέσα από μία κακή εμφάνιση και μια σκληρή ήττα για τον Ολυμπιακό, προέκυψαν κάποια αξιοσημείωτα ατομικά επιτεύγματα.

 

Σημαντικότερο όλων αυτό του Βαγγέλη Μάντζαρη που παρότι είχε χθες μία μόνο ασίστ, κατάφερε με αυτήν να γίνει ο 4ος πασέρ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Basket League. Για την ακρίβεια ο διεθνής γκαρντ «έπιασε» στην 4η θέση και τις 457 ασίστ τον Μίλος Τεόντοσιτς.

 

Παράλληλα ο Μάντζαρης με τα δύο ριμπάουντ που μάζεψε έφτασε τα 600 στην κατηγορία και με το ένα κλέψιμο που έκανε, συμπλήρωσε τα 200.

 

Ο Ερικ Γκριν και ο Κώστας Παπανικολάου ήταν αυτοί που διασώθηκαν από τον χθεσινό Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός έφτασε για 2η φορά τους 20 πόντους στο Πρωτάθλημα, μετά από τους 21 που είχε στον 2ο αγώνα της σειράς και πάλι στο ΟΑΚΑ.

 

Ο διεθνής φόργουορντ από την πλευρά του σημείωσε ατομικό ρεκόρ περιόδου με τα οχτώ ριμπάουντ που μάζεψε. Είχε από επτά στο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, στον 2ο και τον 3ο ημιτελικό των πλέι οφ με τον Άρη αλλά και στον 1ο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

 

Ο Παπανικολάου με τη μία τάπα που είχε χθες, έφτασε τις 62 με τον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα και είναι πλέον ο 8ος μπλοκέρ στην ιστορία του, αφήνοντας πίσω τον Κάιλ Χάινς.

 

Με την 101η εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέβηκε στην 21η θέση της σχετικής λίστας στην ερυθρόλευκη ιστορία, φτάνοντας σε αυτήν τον Μανόλη Παπαμακάριο και ξεπερνώντας τον Χρήστο Χαρίση.

 

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκοψε ένα αντίπαλο σουτ και έγινε ο 3ος ξένος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που έφτασε τις 50 τάπες μετά τον Μπράιαντ Ντάνστον (83) και τον Κάιλ Χάινς (61).

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ