22.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ψάχνει για… ριμπάουντερ στη Ζυρίχη ο Πιτίνο

Ο Ρικ Πιτίνο από το Ισραήλ ταξίδεψε απευθείας στις ΗΠΑ, μετά από τη σχετική άδεια και συνεννόηση με τον Παναθηναϊκό. Ή μάλλον ταξιδεύει, γιατί δεν προβλέπεται να φτάσει στην ώρα του στον τελικό του προορισμό. Το γνωστοποίησε ο ίδιος στο twitter του, ενώ με δεύτερο "τιτίβισμα" φρόντισε να ενημερώσει πως δεν αφήνει το χρόνο να πάει χαμένος και όσο περιμένει στη Ζυρίχη αναζητά και έναν... ριμπάουντερ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναχώρησε στις 5.20 το πρωί με τελικό προορισμό το Μαϊάμι και ενδιάμεση στάση στη Ζυρίχη. Εν πτήσει από την Ελβετία στις ΗΠΑ και ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα ήδη τέσσερις ώρες, διαπιστώθηκε πως οι τουαλέτες δεν λειτουργούν και το αεροπλάνο επέστρεψε στη βάση του και πλέον έχει μπροστά του μια πτήση 11 ωρών, όταν οι τουαλέτες επισκευαστούν.

Μέσα σε όλο το τουίτ του φρόντισε και καθησυχάσει τους φίλους του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως δεν πρέπει να ανησυχούν για το θέμα των ριμπάουντ και πως η ομάδα θα το διορθώσει, προσθέτοντας σε χιουμοριστικό ύφος "Οσο περιμένω να διορθωθεί το θέμα με τις τουαλέτες θα αναζητώ έναν Ελβετό ριμπάουντερ να υπογράψουμε".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ