20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Βαυαρική «επιδρομή» της Μπάγερν στο Βερολίνο με «στρατηγό» Λο (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου με 77-76 στην παράταση, έχοντας ως απόλυτο ήρωα τον Μάοντο Λο.

Με αυτή τη νίκη οι Βαυαροί ανέβηκαν στο 6-8 και συνεχίζουν να κυνηγούν τις θέσεις της πρώτης οκτάδας, ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 4-10 και παραμένουν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν κάκιστο ποιοτικά με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο μέχρι το 25'. Σ' εκείνο το σημείο όμως το σύνολο του Αΐτο Γκαρσία Ρενέσες έκανε ένα καλό σερί έχοντας ως βασικό «όπλο» τις άμυνες που έβγαλε και κατόρθωσε να πάρει τον έλεγχο.

Τα πάντα όμως θα κρίνονταν στο τέλος. Στα 19'' η Άλμπα ήταν μπροστά με 70-66, όμως ο Λο μείωσε αμέσως με τρίποντο (70-69). Ο Χέρμανσον ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών κι έγραψε το 72-69, όμως νέο τρίποντο του Γερμανού γκαρντ ισοφάρισε 72-72 κι έστειλε τον αγώνα στο έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί, ο Λο με δύο βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα υπέγραψε τον θρίαμβο με 77-76.

Ο ΗΡΩΑΣ: Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς ηγήθηκε στο σκοράρισμα για τους νικητές με 19 πόντους, αλλά ο ήρωας δεν ήταν άλλος από τον Μάοντο Λο. Ο Γερμανός γκαρντ σκόραρε 8 από τους 13 πόντους στα κρισιμότερα σημεία και χάρισε επί της ουσίας μόνος του τη νίκη στο συγκρότημα του Ντέγιαν Ράντονιτς. 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το κάκιστο θέαμα φαίνεται και από τα συνολικά 42 λάθη που έκαναν αμφότερες οι ομάδες (17 οι γηπεδούχοι και 25 οι φιλοξενούμενοι). Δεν υπάρχει κάποιο στατιστικό που έκρινε τον αγώνα υπέρ της Μπάγερν, με τους Βαυαρούς πάντως να εκτελούν καλά από το τρίποντο (10/26).

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τα τρίποντα του Λο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ