21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Στρογγυλή 100αρα της ΤΣΣΚΑ στον Ερυθρό Αστέρα

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχτηκε και διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα με 100-74, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Μάικ Τζέιμς να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση για μία ακόμη φορά και να τελειώνει το ματς με  29 πόντους (22 στο πρώτο ημίχρονο). 

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, χάρις στους Μάικ Τζέιμς και Τζοέλ Μπολομπόι, που την οδήγησαν στο σκοράρισμα με 29 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα 11 πόντων (41-30).

Από την πλευρά της η ομάδα του Ντάγκαν Σάκοτα, προσπαθούσε να μένει μέσα στη διεκδίκηση του ματς και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με 55-54, στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου. Αυτή ήταν και η στιγμή που η "ομάδα του στρατού" αφυπνίστηκε πλήρως και έτρεξε ένα σερί 22-7, για να οδηγηθεί στην καταληκτική περίοδο στο +14 (76-62).

Η κατάσταση δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να φτάσει αισίως στην 9η φετινή της νίκη στη διοργάνωση, την ώρα που οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου υπέπεσαν στην 9η φετινή τους ήττα.

Ο ΗΓΕΤΗΣ: Ο Μάικ Τζέιμς οδηγεί την ρωσική ομάδα σε πολύτιμες νίκες. Σήμερα με 29 πόντους (4/8 δίποντα, 6/7 τρίποντα, 3/3 βολές), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και κανένα λάθος, συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγισης και αναδείχθηκε πολυτιμόοτερος παίκτης της αναμέτρησης.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ΤΣΣΚΑ πραγματοποίησε μια κυριαρχική και άρτια μπασκετική εμφάνιση, ολοκληρώνοντας το 40λεπτό με 27 ασίστ και μόλις 6 λάθη.

Δείτε τα στατιστικά τουη αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ