24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια «ανάσα» από την Μακάμπι ο Τζάκσον! (pic)

Φαίνεται πως το μίνι σήριαλ της μεταγραφής του Άαρον Τζάκσον φτάνει προς το τέλος με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι η κερδισμένη της κούρσας για την απόσπαση της υπογραφής του και όλα δείχνουν ότι θα ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι διεκδικητές για την μεταγραφή του Άαρον Τζάκσον ήταν γνωστοί με την ΤΣΣΚΑ, την Αρμάνι και την Μακάμπι να είναι τα φαβορί αλλά τελικά η βελτιωμένη πρόταση των Ισραηλινών φαίνεται πως έπεισε τον Αμερικανό γκαρντ να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της.

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ρόι Κοέν, η ανάγκη της Μακάμπι να καλύψει το κενό που άφησε ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο αλλά και ο Νέιτ Ουόλτερς την ώθησε να κάνει μια βελτιωμένη πρόταση μέχρι το τέλος της σεζόν κάτι που έπεισε τον Άαρον Τζάκσον να αφήσει το πρωτάθλημα της Κίνας με το ποσό να ανέρχεται στις 65 χιλιάδες ευρώ το μήνα.

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος αναφέρεται ότι ο Αμερικανός άσος πρόκειται να μεταβεί στο Ισραήλ την επόμενη βδομάδα για τις τελικές μεταγραφές ενώ το μοναδικό πρόβλημα που μπορεί να... φρενάρει αυτή τη μεταγραφή είναι μια πιθανή κίνηση της Αρμάνι Μιλάνο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ