18.1 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Η Χάποελ κερδίζει την ΑΕΚ στα εισιτήρια!

Από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, εδώ κι ενάμιση μήνα δηλαδή, η ΑΕΚ έχει παίξει 12 αγώνες στις τρεις διοργανώσεις όπου παίρνει μέρος (πρωτάθλημα, κύπελλο, BCL) κι έχει ηττηθεί μόλις μία φορά. Από τη Ράστα Φέχτα στο BCL. Αυτό το 11/12 δίνει την αίσθηση πως η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό που της έλειπε στην αρχή και δικαιολογεί αισιοδοξία ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη και θα μπορέσει να διεκδικήσει και τους τρεις στόχος που έχει βάλει.

Όλο αυτό θα έπρεπε κανονικά να "ζεστάνει" τους φίλους της ΑΕΚ και να τους προτρέψει να σταθούν περισσότερο κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, η οποία μάλιστα προέρχεται από τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας (νικηφόρους) αγώνες (Άνβιλ, ΠΑΟΚ, Ορτέζ) που την κράτησαν μακριά τους για δύο εβδομάδες. Όμως οι ΑΕΚτσήδες εξακολουθούν να επιβεβαιώνουν όσους ισχυρίζονται πως δεν τους ενδιαφέρει το μπάσκετ.

Ο αγώνας της ερχόμενης εβδομάδας με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ είναι το μεγάλο ντέρμπι του Β΄ομίλου του BCL και με νίκη σε αυτόν η ΑΕΚ μπορεί υπό προϋποθέσεις να "καθαρίσει" την πρώτη θέση στον όμιλο και να περάσει ως "αφεντικό" στα πλέι οφ. Η Χάποελ είναι πολύ καλή ομάδα, το ενδιαφέρον τεράστιο, ωστόσο η προπώληση των εισιτηρίων είναι απογοητευτική.

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης η ΑΕΚ είχε διαθέσει γι' αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση μόλις 45 εισιτήρια! Καλά διαβάσατε, 45 εισιτήρια!!! Οι άνθρωποί της δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους, ου μην και την απόγνωσή τους. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο;

Κι όλο αυτό γίνεται χειρότερο αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι την Τετάρτη το βράδυ η Χάποελ είχε διαθέσει στους δικούς της οπαδούς 235 εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πέντε φορές περισσότερα δηλαδή! Πιθανότατα δε, όπως σημείωναν παράγοντες της ΑΕΚ, να ζητήσουν κι άλλα, αφού η προπώληση συνεχίζεται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ