21 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Παιχνίδι… διαφορετικών στόχων στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου στο ΟΑΚΑ (9/12, 19.00) στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Οι «πράσινοι» μετά από τις πρώτες εννιά «στροφές» του πρωταθλήματος βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ρεκόρ 9-0, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν πανηγυρίσει πέντε νίκες, ενώ έχουν φύγει με σκυμμένο το κεφάλι σε τέσσερις περιπτώσεις.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο προέρχεται από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα το οποίο κρίθηκε στην παράταση και στο οποίο οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν στην παράταση με 99-93. Στην εγχώρια λίγκα, ο Παναθηναϊκός συνηθίζει να ξεσπάει στους αντιπάλους του έχοντας φτάσει σε πέντε διαδοχικές κατοστάρες, αλλά κι έξι συνολικά.

Στον αντίποδα, το σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου ξεκίνησε καλά τη χρονιά με τρεις διαδοχικές νίκες, αλλά ακολούθησαν τρία αρνητικά αποτελέσματα. Με «όπλο» την άμυνά του ο Ήφαιστος έκαμψε την αντίσταση του Άρη και της Λάρισας, αλλά την περασμένη εβδομάδα έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας από τον Ιωνικό Νικαίας εντός έδρας.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα, μετά και το χαμένο Κύπελλο, ενώ το κλαμπ της Λήμνου θα προσπαθήσει να μπει ξανά στα πλέι οφ και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά.

Δείτε τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 67-71

Κολοσσός - Ηρακλής 86-88

Λάρισα - Ρέθυμνο 82-65

Ιωνικός - Περιστέρι 100-95

Προμηθέας - Λαύριο 77-66

Άρης - Πανιώνιος 80-86

Παναθηναϊκός - Ήφαιστος 19.00



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ